Bröllop

Ett bröllop kan se ut på många olika sätt och involvera många olika typer av människor. En gemensam nämnare brukar dock vara kärlek och behovet av att föreviga dagen på något vis. Det kan handla om fotografi, film eller gästboksanteckningar från närvarande gäster. Mitt jobb är att lyssna på just era behov och, i kombination med min kreativitet, anpassa fotograferandet utifrån det. Titta gärna på min bröllopsportfolio!

Porträttfoto

Med hjälp av mina egna barn har jag fått en förkärlek för att fotografera just människor som är i livets startgropar. Barn ljuger aldrig med sina uttryck och det är magiskt att se detta genom kameralinsen. Att fotografera porträtt av vuxna är dock minst lika roligt och jag fotograferar gärna dig, din familj eller dina barn. Kanske vill ni dokumentera ett dop, en student eller er familj?

Företag/Events

Jag hjälper gärna till att ta porträttfoton av medarbetarna på din verksamhet men agerar också fotograf för produkter, på mässor eller andra tillställningar som är värdefulla för er att ha dokumenterade.