Frakt

På Toki toki har du alltid fri frakt inom Sverige – oavsett hur mycket du beställer! Paketen skickas med Posten.
Paket inom Europa: 80 SEK (Danmark, Finland, Estland, Frankrike, Grekland, Irland, Island, Lettland, Litauen, Norge, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Tyskland, Österrike)
Utanför Europa: 120 SEK (Australien, Japan, Kanada, USA, Kina, Nya Zeeland)

 

Leveranstid & avhämtning

Leveranstiden är för närvarande 1-5 arbetsdagar inom Sverige, för andra länder något längre. Skriv gärna en notis tillsammans med din beställning om din order är brådskande, så kontaktar jag dig om detta är möjligt att lösa. Om du bor i Västeråsområdet går det också bra att hämta upp din beställning på plats. Ange avhämtning vid beställning så får du kontaktuppgifter och förslag på när avhämtning kan ske.

 

Betalningsvillkor och kvitto

Du som handlar från Toki toki betalar i förskott via PayPals kortbetalning. Du behöver inte ha ett PayPalkonto för att kunna handla. Spara den orderbekräftelse som kommer efter beställning, det är ditt kvitto. För att spara på miljön använder Toki toki orderbekräftelsen som ett kvitto istället för att skicka med detta i pappersformat med din beställning.

 

Returer

Hos tokitoki.se har du alltid 7 dagars öppet köp för oanvända varor från den dag du mottagit ditt paket. Varan/varorna ska returneras i oanvänt skick i en väl skyddande förpackning. Återbetalning av returer sker inom 14 dagar. Vänligen kontakta mig för returadress innan du återsänder din försändelse.

Kom ihåg att:
– Meddela mig angående returen så jag vet att den är på väg. Du får returadress av mig som bekräftelse.
– Du betalar returfrakten
– Skriv dina kontaktuppgifter tydligt tillsammans med returen
– Ange orsak till retur

 

Byte av vara

På tokitoki.se har du bytesrätt i 7 dagar från att du mottagit din försändelse. Återbetalning av eventuell mellanskillnad görs inom 14 dagar. Om din bytesvara är dyrare än den gamla varan får du en ny faktura med mellanskillnaden.

Kom ihåg att:
– Kontrollera att önskad bytesvara finns och kontakta mig så att denna kan reserveras till dig. Du får returadress av mig som bekräftelse på att jag tagit emot din önskan av byte.
– Du betalar returfrakten
– Skriv dina kontaktuppgifter tydligt tillsammans med returen
– Ange orsak till byte
– Toki toki bjuder på frakten på din nya bytesvara

 

Reklamation

Vid en reklamation kontaktar ni mig så snart ni upptäckt felet. Det kan exempelvis handla om eventuell leveransskada orsakad av leveransbolaget eller att varan helt enkelt går sönder av okänd anledning. I första hand kontrollerar vi om det är möjligt att laga plagget. Om detta inte är möjligt ersätts den skadade varan med en ny. Om varan inte finns i lager längre får ni möjlighet att välja en annan vara av samma värde alternativt få pengarna tillbaka. Toki toki står för frakten av eventuell ersättningsvara samt din returfrakt om varan är trasig.