Om mig och Toki toki

Jag som driver sidan och dess spretiga innehåll (varför begränsa sig?) heter Hanna Jarlängen är 30 år och bosatt i Västerås tillsammans med min man och våra två döttrar. Från min trygga vrå centralt i staden donar jag med alltifrån webbplatslösningar, logotypdesign, specialbeställda trycksaker (så som inbjudningskort och digitala porträtt), fotografuppdrag, barnkläder och saker relaterat till detta!

För tillfället drivs Toki toki som hobbyverksamhet/frilans vid sidan om mitt ordinarie arbete. Jag är en kreativ själ som först tog en lärarexamen och sen bestämde mig för att det nog inte var mitt kall i livet. Mitt stora dator- och skaparintresse ledde mig till Informatik och systemutveckling där mina främsta styrkor ligger i att skapa webbplatser med HTML/CSS, gärna i kombination med WordPress. Tillsammans med detta har jag under utbildningen även fått kunskaper i ASP.NET, C#, SQL, JavaScript, jQuery, Agil utveckling, projektledning, krav- och testarbete. Tack vare min lärarbakgrund och informatikämnets sociala aspekter (så som hur människor bearbetar, lagrar och förmedlar information) är jag flexibel i tanken och kan snabbt anpassa mig och mitt arbete efter rådande situation.

I december påbörjade jag min första anställning efter studierna, jag är väldigt glad över min nya arbetsplats och jag känner mig väldigt spänd och nyfiken på att få fördjupa mina kunskaper och hitta min plats i programmeringsvärlden. I och med detta kommer Toki toki att vara vilande då jag vill lägga full fokus på mitt nya arbete.

Titta gärna runt på webbplatsen, mina portfolios och tveka inte att höra av er om det är något ni funderar över.

Må gott!

/Hanna

 

 

hanna